Diensten

Coaching

Ben jij iemand die trainingen als oppervlakkig ervaart? Krijg je onvoldoende begeleiding van je baas voor jouw loopbaan? Zoek je een klankbord om op niveau te sparren over uitdagende of dagelijkse zaken? Loop je vast in je werk en wil je iets anders, of ben je juist heel succesvol, maar voel je je leeg van binnen? Dit zijn allemaal situaties waarbij individuele coaching een oplossing kan bieden.

Lees meer over Coaching>>

Advies

Onderzoek laat zien dat organisaties die gedreven worden door waarden, die aandacht voor de medemens, aandacht voor de omgeving en zingeving promoten, het financieel veel beter doen dan concurrenten die alleen aandacht hebben voor winst, de aandelenkoers en groei van de omzet.

Lees meer over Advies>>

Workshops

Nieuwe methodes en technieken die uitgaan van co-creatie, zoals Open Space en Worldcafe, creĆ«ren interactiviteit en draagvlak bij organisatieveranderingen. In een workshop worden deelnemers uitgedaagd mee te denken en samen een nieuwe toekomst vorm te geven. Wanneer gaf u voor het laatst een inspirerende impuls aan uw mensen?

Lees meer over Workshops>>