Over GROOT!

GROOT! is in 2001 opgericht door Drs. Petra Groot MBA en heeft als missie mensen en organisaties te leren dat bewust leven meer geluk, gezondheid en succes brengt.

Drs. Petra Groot MBA

Petra Groot is een energieke, intuitieve en empathische persoonlijkheid. Na een internationale carriere in commerciĆ«le en management functies in de industriĆ«le, consumer goods en internet sector heeft zij zich verder gespecialiseerd als coach en begeleider van persoonlijke en organisatietransformaties. Zij is afgestudeerd als chemicus (Drs., Utrecht) en bedrijfskundige (MBA, Nyenrode) en heeft daarna diverse internationale opleidingen gevolgd voor het begeleiden van mensen in transformatie processen, het faciliteren van interventies bij organisaties en het bepalen van cultuur & waardesystemen (Spiral Dynamics). Daarnaast beoefend zij al meer dan 20 jaar yoga en diverse vormen van meditatie.

Petra’s expertise zit in de praktische toepassing van leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering en spiritualiteit in organisaties. De integratie van bewustzijn en mindfulness in het werk zorgt voor vreugde en balans als persoon en voor focus en hogere effectiviteit in het werk. Zij combineert haar kennis en vaardigheden uit het bedrijfsleven en uit verschillende opleidingen met persoonlijke ervaringen om teams en executives te begeleiden naar een organisatiecultuur waarin  samenwerking, autonomie en duurzaam resultaat hand-in-hand gaan.